regnregnregn

Kan säga att min vita sko inte var vit mera efter att jag steg i en vattenpöl idag,
snö med minus grader eller grönt gräs med många plus grader nu!

Lillajulen var väl helt okej. Det som var 10 poängare var iallafall då vi
tänkte köra över en såndär kant vid abc parkeringen, men polisen hann parkera framför före. Och då jag &sofia ungefär tänkte pissa på oss av skratt på grund av " parkerings böter" på egen gård och vår diskussion om lågstadie tiderna, underbart! Annars var vi vid Mimmi med de samma vanliga folket hela kvällen, men jag Lotta och Sofia for hem rätt tidigt!

Igår var jag först vid mamma och for sen till pappa och var där hela dagen,
fick iallafall en hel del gjort igår kväll eftersom jag inte kunde sitta vid datorn för att
jag tappat bort mitt mokkula, och det fanns ingenstans! Spårlöst försvunnet. Men idag skaffade jag mej förståss ett nytt. hehe

Måndag idag, så vi slutade tidigt och har sprungit på stan med mamma och hennes kompis, hon köpte ett rött påslakan till julen åt mej, så snällt :) sen var jag och mamma på bodybalance på gymmet!

Godnatt



Lillajul

Har idag suttit hemma hela dagen ensam, eftersom jag inte fick eller gjorde någon tomtegröt idag.
Så istället gick ja till kina tanten efter mat, riktigt gott! men mätt blev jag av mindre än halva.
Var just ti siwa och köpte ett par nya strumpbyxor, så nu har jag bara håret att fixa och jag är klar för fest. haha!
Nämen skall nog fira lilljul med lite fest idag, inte för att jag har någon alls lillajuls känsla, kanske kommer nångång sen?

Men hoppas alla har en rolig kväll, och Glad lilla jul!


Fredagsmyyys!

Hej! Det är äntligen fredag idag, skönt! Fast har endå en massa inlämningsuppgifter och läxor
som snurrar runt i mitt huvud som gärna skulle fått stanna i skolan.

Hade bara 3 timmar i skolan idag, klockan 1 slutade vi och Erika kom till mej en stund.
Då hon for hem, städade jag fort och for sen med mamma och c.o till Minimani och handlade. Mamma och tommi kom sen till mej och vi satt och hade världens dåligaste humor och jag iallafall satt och skrattade till allt. Mysigt.
Även fast jag blivit erbjuden många saker denna fredagskväll som sim&bastubad, skulle fått besök, eller blivit bjuden på rödvin. Jag tackade nej till allt, för att jag hade redan bestämt mej för en hemmakväll med Idol och chips! Men till gymmet kom jag iallafall på bodypump, skönt.

och till idol, det är värkligen spännande vem som åker ut idag!





bråttom

Skall bara meddela och säga att jag varit i skolan till halv 6 idag,
och skall på spinning med mamma om en halv timme.
och mitt hår är brunt igen! känns mycket bra.


tisdag

Alltså ja hatar dessa rubriker, ja kommer aldrig på någonting, sitter å funderar i evigheter.
Därför orkar ja int längre.. Tyvärr!

Har varit ledig idag också, men klockan 8 hade jag tid vid tandläkaren. Helt onödigt eftersom dom inte gjorde någonting. Städade lite då jag kom hem, och for sen på bodypump, skönt efteråt! Mamma var hit också idag, för att jag behövde en föningsmodell.

Nu borde jag diska, och gå sova i tid idag, sovde dåligt inatt.
Har lång skoldag imorgon, men ser riktigt framemot skola, faktist.

Och som många andra vill jag shoppa, nya kläder! men pengar böhövs också.

tack och hej!



jag mellis och sofia.
jeppis i sommrast


toppen bra

Måndag igen då.
Steg upp tidigt idag, fast jag var trött och hade ledigt. Försökte läsa på prov, och var sen till D.skötaren!
For med mamma sen till Sports club och skaffade gym kort! yesyes, imorgon blir det bodypump. Ringde också och anmälde mej till Åre resan, så får ju allt hoppas att det blir Åre på sportlovet då!
Var och skrev matte omtentamen också, jag hoppas på godkänt denna gång.

Min mommo&moffa, kusin och moster har varit hit på besök ikväll, kändest nästan som jul, fick julgardiner, julduk, ljus, ljusstake och chokladkalender. Verkligen bra med snälla släktingar :)



hörs!


Julöppning

Idag har jag bara suttit vi datorn känns det som, men har också försökt att förstå mej på matte och alla dessa funktioner, ekvationer variabeluttryck osv. Har ju inte gått så bra men.
Och sen den traditionella julöppningen, just då jag skulle cykla iväg till stan ringde min kära pappa och tyckte jag skulle komma med honom och äta pizza, så han kom efter mej och vi for till Marco polo, efter det sprang jag iväg till Café de paris där Sofia&Lotta satt och drack kakao. Vi gick på stan en stund och sen var det fyrverkerierna.
Borde väl nog gå sova snart, eftersom det inte blir någon lång sovmorgon imorgon fast jag är ledig.








igen en gång

ååå, hadd just skriva om helgen och skulle ladda upp bilder, och förståss trycker jag bort allt.

Har iallafall varit en riktigt bra helg. På fredagen efter skolan kom Becka hit, hade int pratat med henne på länge så det blev bara chill och en massa prat hela kvällen. Vi var också till mamma och åt god mat. Klockan 9 bänkade vi oss framför tv:n med chips och dipp och kollade Idol! Prima.

På lördagen vaknade vi rätt tidigt. Då Becka for hem, tog jag på mej mina springkläder och drog iväg på länk. Klockan 5 hade Sport match, mycket folk och bra fiilis, vann gjorde de också med 6-2! Efter att matchen var slut for vi hem via mej efter lite saker och for sen till mamma, därifrån Sofia hämtade mej med sin moppebil och vi for till Mimmi där vi spenderade resten av kvällen med mycket folk, dans, lekar osv. :)
Nu kommer bilder














stressig söndag

Hej! Det är mycket som skall göras idag.
Julöppning, prov läsning, handlas osv.
Har iallafall haft en skön och rolig helg, berättar mera om den senare och bilder kommer!
Tur att jag är ledig imorgon men dagen kommer nog att bestå av mycket annat än vila.

Btw, Lite snö skulle nog sitta bra på julöppningen! Eller hur?
men kanske nästa år istället?

torsdag

Kan ju börja med att säga tack till Sofia som fixat min tillfälliga header! :)

Erika kom hit igår och sov över här tills idag. Idag var det kombi dag igen, Matematik&Modersmål.
Sen tog vi 10 över 1 bussen till Know How mässan. Kollade på frissornas show för tredje gången, och gick runt, inget speciellt direkt. Då jag sen kom hem satte jag igång med matlagning och städning, sprang till butiken och köpte kex&glass och bjöd hit mamma&tommi. Sofia kom också hit en sväng och hälsade på! Tog sedan ett bad, och försökte göra matte uppgifterna, som jag inte fått gjort ennu.

Har också funderat på att skaffa gym kort nu en längre tid, så nu hoppas jag nog att det blir av!

Men nu är jag trött och hungrig, bäst att göra något åt de sakerna.
Godnatt!



hårtoffsar

Tjohej! Är på bra humör idag, vet inte riktigt varför. Imårse var det nog raka motsasten var så himla trött då jag skulle stiga upp så jag var riktigt nära på att lämna hemma och sova, men ändrade mej tillslut.

Skoldag från 8-17 idag, hade först teori om hårfärger, sen färgade vi håret på 2 i klassen.
Jag var sen mittidagen till sjukhuset till sjukskötaren och tog lite blodprov. De sista timmarna fönade vi hår och rullade och gjorde frisyr. Var efter skolan till en salong här i Brändö, för att jag skulle ha hår toffsar, som vi skall ha med till skolan imorgon och färga. Så där stod då frisören och jag och grävde i roskis efter gamla hårtoffsar. Fresch!

Har inte hunnit med så mycket annat än att jag skrivit en uppsats till modersmål, och
skrivit av 4 sidor teori om färglära. Som mat blev det spaghetti och malettköttsås som var så gott!

Tänkte ta ett bad nu, men tror jag ångrar mej eftersom det tar så länge att fylla badkaret. Heh


helgens bilder

Fredagen:

Erika med jakt skjortan! haha


Middag på Amarillo






solv borna, Erika är fotografen



Lördagen:






Sov gott!


måndag igen.

Hej! blev inget inlägg igår hade varken lust eller ork. Var en riktigt rolig lördag, Lotta Sofia & Mellis var ju som sagt här och vi åt och drack. Jakki och Thomas kom också och hälsade på oss, sen kom Patte efter oss och jag&sofia for till Mimmi. Där var det full fart, dans, bråk, några var trötta osv. Efter att vi spenderat resten av kvällen/natten där och bäddat om de sovande barnen, blev vi full bil och for till ABC, och förde hem folk, själv kom jag hem närmare 6 tiden, då var det nog sängen direkt.
Bilder kommer ikväll, tror jag.

Nu skall jag ta mej ut i detta äckliga väder på en efterlängtad länk. Äntligen!

"jag går runt här och minglar på festen"

Hejsan! Slö lördag idag, fast snart kommer brudarna hit och en glögg kväll drar igång! Nice

Det var en lugn kväll igår men helt kul, vi var många här i min lilla lägenhet och tillåme gardiner och gardin stång åkte ner ett tag. klockan 3 var jag trött och då for de sista hem och jag gick och la mej efter att ha hört på en trött och färdig Skogis som satt och sjöng och hade en het diskussion om pattes jeansjacka som inte passade på vintern. Haha!
Nåja, steg upp 12 idag och var då ennu trött, har varit till butiken(fyfan vad kallt det var!!) städat och gjort mat åt mej och nu har ja duschat och fixat mej. Skall bli gott med glögg ikväll, ser riktigt framemot det!

Nu skall jag tända ljus och lacka färdigt mina naglar.
puss hej!


Sötaste Lotta & Sofia

fredagen den 13

Sitter här framför tv:n och datorn också, och ser på Idol. Lägenheten är städad, ljusen är tända och jag har det riktigt mysigt här. Vänttar på mina kära vänner som skall komma hit och hälsa på, får se vad vi hittar på sen?
Hade endast 2 timmar idag, sen gick jag och Erika inn till stan. Träffade också Robin&Isac så gick med dem på café först, eller okej efter att ha suttit ungefär 1 timme på Sonera först helt i onödan. Okej, det roliga var nog då jag fick sitta och skratta på gina tricot då Erika testade en tröja. Jag tyckte det var en "jägar tröja" och att bössan bara saknades. Sedan blev det Amarillo med några föredetta 9D tjejer (haha lät lite konstigt) maten var jag inte riktigt nöjd med, men vi hade det iallafall trevligt. Och roligt att träffas! Efter att vi köpt godis gick jag och Sofia till Minimani och sen hem.

Har också suttit och hört på låtar ikväll som vi hörde på i sommrast, speciellt på Suominens terass vi toby-helsingby bor. Ja tack till sånt igen!

Bilder kommer någon annan dag, nu avslutar jag detta inlägg.

shopping

Min dag har bestått av 3 timmar matematik, 2 modersmåls timmar och tillslut ungefär 1 timme finska.
Skrev en uppsats om oss själva med några andra tvåspråkiga och sen fick vi åka hem redan klockan 14. skönt!
imorgon böhöver vi inte vara med på finskan, så vi får sovmorgon. Ennu bättre! Mamma kom efter mej och vi for till stan, har yrat och på med henne och hennes kompis där så jag fick riktigt sjuk i fötterna, eftersom jag gått med klackar hela dagen. Nåja, kom iallafall hem med en hel del.  men bara nödvändiga saker :-)


svarta byxor, mjukisbyxor
häfte
sminktillbehör och pinnekamm
skjorta

Nu vänttar matte läxa och sen dusch!


beslutsångest

hmm, jag har nu funderat i några månader om jag skall färga mitt hår.
Typ ljusbrunt, eller lägga i bruna slingor, men jag kan inte bestämma mej, eftersom jag fått tillbaks min egna ljusa färg nu ungefär.



något i den stilen kanske?

eller så blir det mer ljusa slingor. Nåja ett senare problem.



onsdag

Låg ju hemma igår igen med feber och så himla ont i armen, men det var väl bara vanliga symptom från vaccinet.
För idag är jag iallafall frisk. Skola från 8-17. Hade först långhårs kammningar på förmiddagen, sen teori om ögonbryns och ögonfrans färgning, sen färgade vi på varandra, riktigt kul :)
Hann bara hem, sen for jag iväg hem till mamma på kalas och fira Tommi, så har just kommit hem därifrån!

Är riktigt avonsjuk på mamma och tommi som åker till stockholm ihelgen, jag vill också!
skall iallafall ut och äta med några flickor från 9D på fredagen, skall bli kul, för har ju inte träffat dom på längee!


bild från sommaren!

sköt om er!


jag vill ha sommar

Just nu ligger jag i min säng, har kallt som tusan. Skulle väl vara bäst att stänga datorn och dra täcket över huvudet. Becka har varit här ikväll, vi åt makaronilåda och drömt oss tillbaks till sommaren, usch vad jag saknar den! allt var så bra och skönt. Och pratat om allt möjligt som böhövdest. Hon är nog en jag är glad att jag har! så jävla bra :-) 
Då becka for, tände jag ljus och gick i ett skönt bad och lyssnade på musik. Härligt!

nu säger jag nog, Godnatt!



lätt måndag

Slutade halv 12 idag, men jag och Erika satt och åt med Anton en timme.
Sen gick jag och tog Svininfluensa vaccinet. Och har just suttit och läst på yrkeshygien och anatomi provet som jag skall skriva idag, skall alltså tillbaks till skolan till klockan halv 5.

Men snart borde mamma vara här, skall med henne till butiken och handla mat före.

så hejs :)

Pappas dag

Ingen far finns i denna lägenhet, så jag och sofia steg upp 11 och åt frukost.
hon for hem sen och jag duschade och fixade mej. Halv 3 kom min kära far & bror efter mej
och vi for till Rosso där vi åt en god middag och efterrätt med glass i stora lass och diskuterade körkort och överhastigheter. Trevligt.
For till mamma sen en stund tills vi for och förde tillbaks en film och hon förde hem mej hit.
Imorgon börjar ny period, skönt!
slutar 12 varje måndag. Kan inte bli bättre.


Jag&Pappa på min konfirmation. 
<3


Min söta lillebror på Rosso idag, och min glassportion!


och jag!

ha en bra kväll!


en lördagskväll med sällskaps spel

Igår som sagt kom jag tillbaks hit till Brändö. Rätt skönt med eget klädskåp och säng igen.
Sofia kom och räddade mej på kvällen och höll mej sällskap. Sofia hade bråttom och tvingade med mej till siwa för att köpa cocis, men då vi kommit oss dit var det stängt, vilken besvikelse! Vi kom aldrig på något att göra på hela kvällen sen så det slutade med att vi satt och spelade rumikub, alltså sällskaps spel. Sen hann jag bara få på mej pyjamasen och tvätta bort sminket och det börjar ringa på dörren, jag & sofia var rädda och tänkte att vi inte skulle öppna, och det fortsatt och fortsatt. Sofia var modig sen och öppnade och där stod min vän Erika och 4 av solf killarna.
Och jag med mina simpsons boxers.


Erik

Missade Idol igår, så kollade just Eriks klipp på youtube.
alltså så JÄVLA bra!

http://www.youtube.com/watch?v=0054nJhtl7w

fredag och lördag

Igår efter att jag och Erika varit duktiga och varit på bodypump från klockan halv 9- halv 10 och tränat lite själv
på sportsclub var gymnastik timmen slut. Vi hade bara lite engelska, fick ut våra prov och fick veta våra slutvitsord, blev riktigt nöjd med mitt!  Sen stod matematik prov på schemat och det kunde inte gått dåligare.
På kvällen efter att jag sovit en stund och piggnat till hamnade jag&Sofia på Lidl, där vi hade svårt att bestämma godis och glass. Sen vidare till Mattu där kvällens roligaste var då Sofia lyckades få sönder en stol. Annars hände inget annat än att det spelades guitar hero, nhl-93 och lejonkungen. Spelandet fortsatte vid Charlotten löken där vi hade en riktigt rolig kväll med många skratt, tills jag blev så trött så jag tvingade hem Sofia.

Idag vaknade jag till massor med snö, fint!
kvällen vet jag ennu inte hur den slutar, oklara planner alltså.
Men iallafall skall jag väl ta mitt pick och pack och åka till Brändö där jag inte varit på 2 veckor.






onsdag 4.10

den fjärde är ett bra datum varje månad, klirr klirr.
haha okej till andra saker nu!

Skön dag idag! Sov till halv 9, sen var det vanliga morgonbestyr,  sen for jag och mamma iväg till Hvc
där de tog blodprov på mej, vidare till stan där jag köpte en skolbok. For till skolan där jag gjorde klart min inlämningsuppgift och åt, klockan 13 började vi och vi hade klippmodeller idag. Becka var min modell och vi skulle klippa upp håret, jag tyckte det gick riktigt bra och jag själv blev iallafall nöjd ;-)

Fick också vågtången idag som jag beställt från Hairmail tidningen, yes!
förståss glömde jag den i skolan..

Har inte gjort så mycket annat än spenderat min tid med min matematik bok ikväll, blev inte så länge som jag planerade var bättre att se på Tv, blir mer imorgon istället då. Har nu ätit och lagt på mej pyjamas alltså jag är klar för läggdags snart.

pussgodnatt.


Tyckte den var så söt, haha!
toffe jontta & becka för några (läs: ganska många) heljer sen.



int så mycket annat än feber och skolböcker, som vanligt

När kommer jag bli riktigt frisk? Hade ennu lite stegring imorse så ja lämnade hemma.
Har aldrig varit sjuk såhär länge och jag är så slut i min kropp att jag knappt orkar göra något, Nåja imorgon tänker jag iallafall åka till skolan. Har fått läst lite på anatomi&yrkeshygiens provet som jag missade förra veckan, så jag hoppas jag får ta det imorgon. Och Gode gud hoppas jag blir godkänd i matte tenten på fredag, och nästa vecka börjar ny period. HÄRLIGT.
undrar nog ibland varför jag valde kombi, men bara att se det positiva(int för att ja vet riktigt vad som e positivt i det hela) och kämpa vidare!



Har inte riktigt tränat eller gjort någonting nu på flera veckor ungefär. 
Jag vill ut på länk nuu!
bli frisk!



Mellis Sofia & jag på halloween.
mer bilder kommer sen

Godnatt :)

trött

Jag är så himla trött så jag somnade mitt i då jag och mamma kollade på film
(dumpa honom) helt okej film annars nog.
Skall dricka upp mitt tee och tvätta bort sminket sen krypa ner under täcket, sköönt!

Har nu varit hemma hos mamma i över en vecka, kommer nog kännas konstigt då åker tillbaks till min lägenhet, men skall nog vara här i några dagar till tror jag,(tills jag är riktigt frisk vill säga) endå så bra här så :)



min helg.

kass uppdatering, men har inte riktigt haft tid och ork.
Nåja.. Efter att jag gått på stan med Erika på fredagen och varit på min mosters kalas en stund, gick min feber upp igen
och kvällen fick ja spendera på akuten med blodprov.  Visade iallafall ingenting så ja fick åka hem och Becka kom och höll mej sällskap, vi såg på Idol och hade fredags-myyys med en massa gott. 

Lördagen spenderades under täcket och framför datorn och med att dricka hur många liter vatten som hellst i hopp om att min feber skulle gå ner. Och kvällen blev väl inte en riktigt tie poängare nej, for iallafall till Lotta först där Sofia&Mellis var, sen fick vi skjuts till vikby där vi hittade en katt och satt framför en brasa, medan andra hoppade runt utklädda. Vi for iväg till brändö på en fest där vi fick smaka på kinesisk sprit, som verkligen smakade äckligt! Hann bara till vikby tillbaks och humöret for för de flesta efter lite bråk. Blev bättre sen, men jag var trött och skjutsen som skulle föra oss någon annan stans tog alldeles för länge, så det var bäst att åka hem och sova!

kommer bilder sen då ja orkar överföra dom till datorn.


RSS 2.0