Nytt!

Ni vet vad f5 betyder,
så klicka nu!
.

Happy

Jag ler ännu då jag tänker på gårkvällen för den var så underbar, och dagen kunde ju inte börja bättre då jag fick vakna upp på ett favorit ställe.

Praktik i åtta timmar stod på schemat idag, men det gick undan. Lunchade på ett rum och kök med Becka, och sen hade jag yrkesprov där hon var min modell. Så nu har jag det undanstökat också, perfekt!
Nu skall jag så småningom byta om till träningskläderna och gå iväg till gymmet på ett pass med B.

Skolor

Imorgon börjar ju ansöknings tiden till yrkeshögskolorna osv. Shit alltså!
Ja vet exakt vilken skola jag vill söka till och vad jag vill studera men var vill jag studera?
Vill jag stanna kvar i Vasa? - Ja, på sätt och vis. Eller vill jag åka någon annan stans och träffa nya människor, leva i en ny stad osv. Just nu skulle det vara så otroligt skönt att få åka bort och börja ett "nytt liv".

Men vi får se, vi får se..

Underbar lördag


weheartit

Började morgonen på bästa sätt
, steg upp nie, kastade på mig utekläder och gick ut på en 30 minuters promenad i solen. Sen blev det frukost, en dusch och nu skall jag snart gå handla lite mat och sen göra mig klar för jobbet i några timmar. Ikväll skall vi fira Sofia som blir 19 år imorgon, och kvällen slutar väl som vanligt på Ollis! Kommer bli en galet rolig kväll, har jag på känn och jag är så glad idag så leendet går upp till öronen ungefär, underbart!

Ha en toppen dag!

planerna ändras

Jag tog ju sportlov för att få lite ledigt och bara ta det lungt, men oj så planerna kan ändras. Lungt har jag nog inte direkt tagit det förutom igår då jag och B mest låg i sängen. För vi hamnade ju av någon konstig anledning på Ollis i tisdast för att B tyckte vi måste fira att jag fått sportlov, höhö. Men ångrar nog inte att jag for för jag hade så jäkla roligt hela kvällen! Feelisen var på topp.

Idag vaknade jag upp hos mami, alltid lika bra. Och for sen iväg på jobb, efter att jag slutat gick jag på stan en stund och nu ikväll har jag varit till gymmet.

Skall jobba imorgon också, men skall hinna med en powerwalk och storstädning från morgonen, så det blir tidig väckning, så därför skall jag bädda ner mig i sängen nu.

RSS 2.0