Glada miner


Gissa om jag blev glad när Kimmo grävde fram sin pulsklocka och sa att jag får låna den! Jee.

Och idag blev ja även färdig med mitt slutarbete, ingen aning om jag riktigt har med allt och inte är jag heller 100% nöjd med det, men äh det är ialla fall klart och kan lämnas in!

!

110 dagar tills vi åker till Kos!!
Fan vad roligt och framför allt skönt att slippa härifrån en vecka.


29 Januari

Oj vad det är skönt med sånhär söndagar, då man inte behöver ligga död i sängen halva dagen och må skit! Haha.

Skall om någon timme gå iväg till gymmet för ett spinning och bodypump pass
och sen kommer jag sitta resten av kvällen med slutarbetet och kanske jag får gjort någon av de andra hundra skoluppgifterna också..

Lördag



Haft en mysig morgon, jobbat och varit hem en sväng för att äta och duscha.
Nu är jag tillbaks i Malax och sitter helt alone hemma hos mami. Vet egentligen inte varför jag for hit, då jag skulle ha kunnat sitta hemma hos mig i Brändö.Tror det var chipu och dipu som lockade mest, haha!

Fredag



Hur skönt är det nu inte att vakna av sig själv klockan 9.30, utvilad, pigg och ett sömnsaldo på 12 timmar.
Ja inte illa.

Efter frukosten satte jag igång med städningen, bytte sängkläder, dammsugade och gjorde det fint. Körde sen iväg till banken i Solf för att få en låneoffert till slutarbetet och sen for jag till Erika för att jobba vidare med det. Och två timmar senare är jag så gott som klar med det. Nu skall det bara fixas till lite och några saker skall i fyllas, sen är det äntligen över! Härligt.

Nu sitter jag framför spisen och myser hos M & K och väntar på middag. Lövbiff och rödvinssås står nämligen på menyn idag, kan väl bara säga ett ord: Gott!

Ha en mysig fredagskväll.

Torsdag

Så var det helg då igen!
Efter tre lektioner finska avslutades skoldagen och jag gick bara hem för att packa med lite nödvändigheter och sen for jag iväg till mamma. For till en bokföringsbyrå för att få lite svar på några frågor till slutarbetet och sen for vi en sväng till neste på en kaffekopp.

Sen har jag försökt mig på en filmanalys men hade inte direkt någon motivation, så det blev inte så mycket skrivet på den. Och nu ikväll blev det ett Attack pass på gymmet!

Varsågoda!










Här fick ni som ville se några bilder från huset, dock finns det ännu en del som inte är riktigt klart i vissa rum och en del i inredningen som skall ändras, t.ex. gardiner fattas och skall bytas och andra småsaker som skall fattas!

De tre sista bilderna är från gästrummet/mitt rum, hehe.

Min onsdag



Varit till Läkaren, haft kundarbete i skolan till klockan 1700, jobbat med slutarbetet med Erika,
fyllt på mitt kylskåp lite, tvättat badrummet och diskat, det har jag gjort idag. Nu skall jag sova!

Nya byxor och mössa



Har blivit rätt så duktig på att inte shoppa en massa onödigt och köpa någonting hela tiden i klädväg. Det kan ju också bero på att jag inte har några extra pengar just nu, haha.
Eller så har jag nu först börjat tänka efter och tagit till mig de orden som min kära mamma har försökat få in i mitt huvud ett x antal gånger!

Men igår tyckte jag att jag gjorde ett bra köp, nämligen en ny fin mössa. Eftersom nu har vi ju mittiallt fått vinter och det har blivit kallt som fan!
Och idag fick jag äntligen ett par nya Dr denim byxor på posten, för att de gamla gått sönder, ingen överraskning direkt, jag tror jag är på mitt 4 eller 5 par av dom..

Fråga

Anonym om Lördagen:
ja tkr du har fin stil :)
kan man få si nå bilder från rumme/huse? :)


Anonym om Lördagen:

kan du visa bilder från rummet? :)


Svar: För det första, Tack skall du ha! :)
Och ja, det kan jag. Skall ta bilder nästa gång jag åker till mamma.

Söndag

Har inte riktigt haft någon tid, motivation osv. att blogga den här veckan.
Istället har min tid gått åt till praktik, skolan, att träna, göra skoluppgifter efter skoluppgifter, sova några nätter hos mamma, fixa frisyr åt Josso och sen blev det äntligen helg igen och jag bestämde mig för en lugn och nykter helg igen, så i fredast var jag i Malax och umgicks med Nicke och co. Och på lördagen for jag och klippte faffa och träffade pappa en stund och på kvällen for jag, Becka och Robin tillbaks till mamma där jag klippte robins hår och sen åt vi en god middag!
Sen kändest det som jag satt i bilen hela kvällen och körde av och an, mellan Malax, Toby och Stan.

På dagen idag hade vi lite gäster hos mamma och Kimmo och den här söndags kvällen avslutades med ett RPV pass på gymmet tillsammans med Becka.

Lördagen



Igår var det tidig väckning, och klockan 07.00 startade bilen till Ikea i Tammerfors.
Hela dagen tillbringades där, och vi fick med oss allt vi skulle ha hem och lite till!
Efter att vi mättat våra magar med mat på Shell körde vi iväg hemåt igen och hemma i Malax var vi ca. 19.30.
Hoppade bara i min egen bil och åkte hem för att duscha och sen mötte jag upp Nora och Co i stan, vi gick först till Christal, men min och Noras visit där blev kort och vi gick istället till Ollis för att beställa en iskall Cocis och satt oss ner för att kolla på de mer eller mindre fulla människorna. Ganska roande!


Just nu sitter jag bara och beundrar "mitt" super fina rum i nya huset! Hihi.

Fredagen den 13:de

Då jag kom hem från skolan idag, fick jag leidon eftersom jag inte hittade någonting i mitt
otroligt råddiga klädskåp, så jag drog ut allt och gjorde det snyggt igen.

 


Torsdag



Det känns så skönt att få gå sova nu, då man fått en hel del gjort idag.
Hade skoldag från 08.00-13.00, kom hem och packade på mig ett lager med kläder och gick iväg de några hundra metrarna till Cilla och såg mer eller mindre ut som en snögubbe då jag kom fram. Vi var duktiga och satte igång med att skriva och räkna på våra slutarbeten en bra stund och jag började äntligen förstå lite mer av det!

Fått det städat, gjort mat åt mig och varit till gymmet och testat på Sh'bam hann jag också med ikväll.

Lite update

Min praktik har börjat och jag har nu varit två dagar vid Salon Peter o. Jina, där jag kommer finnas hela våren. Roligt roligt! Det har varit två ganska så långa dagar, att lära sig hur allt funkar och går till där osv. Och så har jag även hunnit med några kunder.
Igår kväll började jag även på med min sista hälsokunskaps kurs vid Aftis, så dit sprang jag i all hast direkt efter praktiken igår, så jag hann inte med så mycket annat igår och var aningen slut i huvudet då jag steg innanför dörren här hemma.

Idag började skolan, en väldigt lugn start. Satt där i några timmar och försökte få inpräntat lite mer information om produkterna i huvudet och sen slutade vi klockan 1300. Bra så! Passade på och åkte med mamsen och kollade på lite möbler och andra nödvändigheter till Stenhaga och för att fylla på mitt kylskåp!

Nu skall jag faktist ta tag i mitt slutarbete och fösöka få någonting gjort på det en stund..

Min helg



I fredags började vi med städning och fönstertvätt på bygget. På kvällen fixade jag och Becka oss här i Malax,
och sen tog vi med oss mamma och Kimmo och for iväg till stan. Gick till Rocktails och drack goda drinkar och dansade lite, där sket sig även min plan att vara chaufför hela kvällen.. Nångång 02 tiden bestämde jag mig för att gå till Ollis en stund! Kvällen slutade riktigt bra :)

På lördagen gjorde jag inte så mycket, lite senare på dagen for jag till mami och fick sen veta att det skulle firas lite i lokalen, så jag gjorde mig klar och körde iväg till Helsingby. Satt där i några timmar tills jag körde hem bilen och Nicke och Jocke kom efter mig och jag for ut och körde med dem. Var in till Rocktails (igen..) på en drink med N förrän vi for till Malax tillbaks.

Nu borde jag väl klä på mig och börja hjälpa till med flytten..


Torsdag



På dagen for jag till Lady Line med Becka och gick en stund på löpbanden och tränade lite i salen, eftersom  jag ännu hostar som något annat tok och inte är i så bra skick, blev det inte direkt någon träning idag.
Men satt istället och njöt i infraröda bastun en bra stund!

Nu ikväll har jag först suttit vid Kantarellis och väntat på att Becka och Jessi ätit färdigt, och sen gick vi vidare till O'malleys på en och sen till Rocktails en stund. En riktigt skön kväll!

Amanda Fondell- All this Way


60 år

Har firat min mommo ikväll som blir hela 60 år idag, med en timmes bowling först på Cinema Bowling
och sen gick vi vidare till Il Banco och lite mer av släkten joinade för att äta. Riktigt gott var det!
Och alltihopa var en liten överraskning för henne. :)

Men nu är jag så otroligt trött så jag somnar snart framför datorn, så det är väl bäst jag går och
sover! Godnatt.







Hur snygg får man bli?


Min kväll

Har varit duktig och snäll idag och umgåts med mami som är sjukledig och hjälpt henne handla, och så har jag gjort mat och sånt.

Har just handlat åt mig själv och kommit hem och sitter nu i soffan (som jag kommer göra resten av kvällen) helt slut i huvudet och kroppen, eftersom jag lyckats bli förkyld. Hostar och nyser omvartannat, roligt roligt såhär på jullovet.

Så här tänker jag tillbringa min kväll, ljusen är tända, te i mängder, kiwi och Holiday filmen fast jag sett den tusen gånger är den lika mysig varje gång!


Nyår!













Måndag 2.1. 2012

Så var det 2012 då, om någon skulle ha missat det..
Det kommer hända en hel detta år, och jag skall göra det till ett så jäkla bra och roligt år!
Nyåret gick riktigt bra, firade i Helsingby lokalen med alla dårarna, dansade, lekte, sjöng, åt och drack, skålade med skumppa, hade kramkalas och sköt raketer!

Idag har jag varit här hos mami hela dagen med henne,  varit en sväng till neste på kaffe med N. Och varit och kollat till bygget, det går bara framåt där hela tiden och snart får vi, eller jag måste väl säga de flytta in! :) Haha.

RSS 2.0