torsdag 29.10

Sitter just nu här med mammas morgonrock på mej och har varit i bastun.
Efter att jag kommit från skolan och där haft 3 timmar engelska där vi bara övade på prov, sen 2timmar gymnastik, jag var inte med idag, så istället gick jag och Anton runt i brändö och lagade upp orienteringslappar. Och sen 3 timmar matematik var så trött och orkade knappt koncentrera mej, men sen blev klockan äntligen 16 och vi slutade och mamma kom och hämtade mej. Har resten av dagen bara varit en sväng till ABC och läst på prov och försökt göra matematik inlämningsuppgifter, hehe.  Känns som att det enda jag kan tänka på är skolaskolaskola, kommer se ut så nästa vecka också, nå bara att kämpa vidare och snart byter vi iallafall period! skönt.

Fredag imorgon, och Halloween på lördag, nånting roligt att se framemot :-) mindre roligt med antibiotika.
som jag också åt förra halloween! Får nog klä på mej ordentligt nästa oktober.

Är så trött nu så jag orkar inte tänka mer, skall äta och sen läsa på engelska ord sen sova!


Och Grattis till min moster som fyller år idag!

Ha de bra, godnatt!


Halloween 08!


Lookbook

  



flumm

Yes, jag fick äntligen komma hem idag! Men antibiotikan fortsätter i 5 dagar med tabletter.
Gick i bastun direkt jag kom hem ungefär, och oj så skönt det var. Och nu känner mej redan jätte trött så kommer nog somna tidigt idag.

Skönt att vi börjar först klockan 14.00 imorgon för att vi har vår första klippmodell, skall ha Sofia som modell,
så får hoppas det går bra ;-)
Böhöver också en till modell till den 4.11, så om någon vill, säg till!
skall klippa upp håret då.



Nu skall jag äta plattar som mamma gjort, mums!
och sen plugga engelska..

fortsätter här

Här ligger ja ennu i en obekväm säng med vita lakan med laptopen i famnen och hörlurarna i öronen
och skötarna går in och ut, men jag mår iallafall bra idag. Dricker vatten så det nästan står ut genom öronen på mig gör jag också.
Trodde att jag skulle slippa hem idag, men nej mitt CRP är ennu för högt så det blir nog en natt till. Så jag hoppas hoppas hoppas att det har gått ner tills imorgon

Borde väl också öppna engelska boken och plugga lite ord nu men det ser inte så lockande ut, hoppas Erika kommer hit istället och hälsar på! :)


sjukhuset

Vi skulle ha en skön hemma kväll med film och massa gott idag, men det blev ändrade planer,

Just nu ligger jag på sjukhuset med världens finaste sjukhus tröja med 39 graders feber , urinvägsinfektion och värk i min kropp! Hamnade hit på dropp idag för att antibiotikan inte hjälpte.
Men nu skall jag nog stänga av datorn och se på tv sen sova.
jag hoppas ja inte blir sjuk på läng efter detta!

godnatt!


sjuk

Har nog inte varit såhär sjuk på många år.

Envis som jag var for jag endå till skolan igår fast jag kände att jag hade feber, hann bara ha lite Hälsokunskap
sen bästemde jag mej att gå till hälsosystern där visade feber över 38, så jag fick traska hem. Fick åka till hvc och ta lite blodprov och fick en ny antibiotika till urinvägsinfektionen. Kände mej bättre på kvällen så ja for en stund till Lotta och tänkte åka till skatila på konvent en stund, blev nog ändrade planer var så trött och febern kom tillbaka så ja fick åka hem och somnade direkt med ett lager kläder på. Har vaknat för en stund sen och har druckit en tee kopp, och febern är fortfarande kvar. Idag skall jag iallafall ligga i sängen och se filmer. Skönt att vara hemma i Toby så man blir uppassad :)

sköt om er!


från Erikas födelsedagskalas förra heljen!

usch

Torra och tråkiga inlägg här, men har int riktigt tid nu just. blir nog en bättring sen med bilder och intressantare inlägg ;) man kan ju hoppas iallafall.
jag är så himla trött idag. Beror sekert på antibiotika kuren ja fick igår, perfekt!
Har iallafall sprungit på stan med Sofia Becka & Jessi efter skolan idag.
Skall verkligen gå sova tidigt idag, så hoppas ja på att det är bättre imorgon, för imorgon kväll skall vi ha kul! Fast nu  först vänttar matte och engelska läxa och en tee kopp..

Godnatt!

Måste bara säga, att mamma är nog bästa som finns, pusspuss!

tisdag

Igår var äntligen jag & becka och kollade på vår första sportis match denna säsong. Förra säsongen var så jävla feelis och spännande (i slutet iaf) såå får hoppas dom klarar sig lika bra iår. Sen kom becka till mig!

Skön dag idag, började först skolan klockan 13.00 idag. Men var pigg redan halv 10 så jag steg upp och gjorde klart min engelska läxa. Sen kom Erika hit och jag gjorde mig klar och vi gick till skolan och åt! Dagens planer var sen att städa, men cyklade istället till stan, före jag skulle hem träffade jag sen becka&co, så satt med dem en stund och pratade sen hem. Nu borde jag ta fram dammsugaren å städa upp här lite sen ta en låång varm dusch!

och de börjar bli så himla kallt där ut och mörkt. Rätt mysigt nog.
men jag sku gärna ta tibaks sommaren!



Sport - Jukurit


söndag kväll

Sitter hemma i brändö nu med datorn i famnen, ljusen är tända och nyaste Solo
tidningen vänttar. Skall försöka gå sova tidigt idag, skoldag imorgon igen så.
Men nu skall jag iallafall hoppa i duschen och sen göra en kopp tee åt mig.

Känns lite ensamt och tomt att sitta här själv, då jag haft sällskap här ungefär hela veckan eller varit nångonstans. Nåja, sånt man får ta.

Och ennu ett stort grattis till söta Erika som blir hela 16 år idag,
hoppas du har haft en bra födelsedag, och födelsedagsfest igår!


bilder




Sofia före bion!











Vår bål skål!






Lotta sku städ!






helgen

Hej! Nu är det söndag igen och det innebär att höstlovet är slut och imorgon blir det skola igen efter en veckas härligt höstlov! Har haft fullt upp hela helgen så har inte hunnit blogga.

Torsdag kväll kom Sofia till mig och vi cyklade iväg stan gick till Citymarket och valde godis i evigheter, sen halv 9 började bion. Vi såg på The ugly truth. Helt okej film! Påvägen hem cyklade vi via Vörostan och hälsade på Madde&fia. Sen hem till mig i brändö.

Fredag morgon började med sjukhus besök för mig. Sen var jag & Sofia duktiga och for till Simhallen och simmade. Sen fick vi cykla i ösregn och 100 kg packning på cykeln ungefär ( jävlit tungt, som tur fick jag iaf sitta på, men jag fick iaf tränat mina magmuskler och en sjuk röv) in till stan där vi shoppade lite inför kvällen.
Hann också halva min hand då jag var mästerkocken och kokade mat åt oss. Halva tiden fick ja prata i telefon med min mor som berättade hur jag skulle göra malettköttsås. Det blir nog en kock av mej någondag också. Heh.
Lotta&Bina kom till mig 6 tiden, och vi började vår drink kväll. Vår bål skål blev mitt städämbar, men man får ta vad man har! Rolig kväll och ibland  skrattade jag så jag låg på golvet och trodde jag skulle pissa på mig. Senare på kvällen fick vi även besök av Patte Alex Anton Skogis och Johnny och Westi & co en stund.
Jag&Sofia for med dem sen till Anton, och därifrån vidare till Sundom och satt där i någon timme. Sen tillbaks till Anton där vi såg på en världelös film. Klockan blev 7 och Anton skulle på älgjakt så vi for hem.

Lördag, började inte så bra för mig. For till mamma och låg på soffan och sov hela dagen. På kvällen for jag hem till brändö och Sofia gjorde mig sällskap. Vi fick skjuts till Solf till Erika som firade sin födelsedag med goda tårtor, chips, badtunna och alkohol. Var riktit roligt där fast jag var trött. Iivari skjutsade hem mig och sofia till brändö sen.


Nu sitter jag vid mamma och vänttar på mat, och borde ta itu med min engelska uppgift som ennu är halvfärdig.

Då jag var på stan en dag med Erika,
erika: Ja tycker ja sir ovanligt myki känt folk ida
sandra: Nåjå..
erika: jaaa! men ja har ju på linserna idag, däför sir ja så myki!

haha


diskning på schemat

Nu är jag hemma igen. Har sprungit runt på stan hela dagen. Sofia kommer hit och våldgästar mig ikväll,
vi skall väl på bio eller så hittar vi på någonting annat! Och nu vänttar bla. ett berg med disk att bli diskad, en obäddad säng att bli bäddad, bäst att börja göra någonting nu.



sofia madde och jag från avslutningsmiddagen i 9an.
härligt :)

imoron är det äntligen fredag! yesyes
får hoppas på en bra kväll!

PICS

Har inte riktigt hunnit med bilderna, så kommer några bilder från veckan.


Erika kom mittiallt hit i tisdast,  vi gick till Siwa och sto i godishyllan i 10 minuter och hade beslutsångest, så det slutade med att ja köpte en gurka och vi gick vidare till S-market där vi hittade både chips och godis och vitlöksdipp<3 Sen tvingade vi hit Andreas&Isac, vi kollade film och hade vår perus jengi-ilta! som slutade vid halv 4 och vi var så trötta vå skrattade åt allt.




Söt Lotta




jag&robin igår

godmårgon

Hejsan. Har vaknat för ungefär en timme sen och jag är ennu trött .. gäsp!
for med Robin till Sundom lokalen en sväng igår där dom hade LAN, tråkigt som fan. Alla satt fastklistrade vid sina dator skärmar och nördade.. Blev en snabb visit, istället for vi vidare till abc och påvägen dit satt vi och sjöng med till The River låten på full volym, haha. mysigt! Hoppade på med Iivari Mattu och Johan vid abc och körde runt en stund i  ett dött Vasa så jag kom på att min säng skulle vara mycket skönare så jag for hem och sova.

Har just ätit havregynsgröt med svarta och röda vinbär till frukost idag. Och bara jag orkar klä på mig skall jag cykla in till stan, skall söka efter en present till Erika som fyller på söndag!

Tror jag skall klippa och färga min lillebror sen idag också, får se hur det går med klippningen, spännande ;) som tur är det bara min käre bror, hehe.


onsdag

Sitter här för mig själv nu, och vänttar på min lillebror. Har varit vid pappa halva dagen och gjort en massa, sen kom jag hem till Brändö och Lotta kom hit och hälsade på! :) vi gjorde inte så mycket annat än låg och latade oss i soffan och pratade, men skönt endå! Har ingenting att göra och orkar inte sitta här hemma, så skall väl ut en stund med min bror ennu ikväll .. Har inte tid att ladda upp bilder och sånt nu, så får bli imorgon!
tjao!


bråttom

Blev ingen uppdatering igår, för att blogg.se funkade inte för mig. Men hade iaf en kul dag/kväll/natt! :) haha.
kan berätta mera sen. Har just vaknat och ätit frukost, och nu måste jag snabbt i duschen och göra mig klar och sedan gå till sjukhuset. Sen skall jag köpa en present till pappa och tillbringa resten av dagen där!

hejs!

knock you down

Var och förde ett foto som skulle förstoras på Cindy till Fotocenter, blev riktit bra!
sen hämtade vi upp Tommis mamma från tågstationen, och åkte och kollade på lite tapeter och åt mat.
Var hem en snabb sväng till mamma också och kollade hur köket blev efter renoveringen :) sen skjutsade mamma hem mig igen och vi for via Citymarket och handlade! Skulle ut på länk idag också, men blev inget sånt, får ta det imorgonbitti. Istället satt jag och skrev färdigt om ett schampo som jag hade kvar att skriva om.
Tror faktiskt jag skall räkna färdigt matte läxan nu också på samma gång. känns int riktigt som ett höstlov, sitter bara och fösöker få färdigt skolarbeten, sku verkligen behövs 2 veckor ledigt här, men men..  Sku sitta bra me en kopp tee nu och sen sova.


    


Bara jag har bestämt mej för vilka bilder jag skall ha till min header, får nog Sofia fixa om den! hihi
så otroligt fult just nu.

Jag vill ha nå bra låtar att lyssen på, nån som har nå bra tips?

måndag 121009

Skönt me höstlov.. 

Steg upp redan 9 idag, så jag inte skulle sova bort halva dagen. Gjorde frukost, sen städade jag mitt klädskåp
torkade damm & dammsög lägenheten. Började även på med engelska distansuppgiften men som fortfarande är halvfärdig, får fortsätta med den ikväll! Har duschat och klätt på mig nu och sitter här och vänttar på att mamma skall hämta mig, och så skall vi in till stan och fixa lite grejer!
Och btw, så tror jag att min balkong snart är färdig här. prima


Jag&Sofia i sommrast!

hörs!


söndag

Har varit en lugn och skön helg för mej.
I fredas: slutade vi skolan tidigt, färgade Erikas hår, Andreas & Isac kom hit och såg på film och Idol. Blir ju allti så roliga funderingar och myki skratt me di så man har ont i magen efteråt, haha! Sofia&Jonas hitta också hit en stund sen. Igår kväll for jag först till Sofia där vi åt tortilla och prata skit, haha!
sen förd mamma hem mej, och Becka kom hit. Träffas int alls lika ofta nåmer, så va skönt att bara prat ut.
Vi hadd mysigt me tee&ljus.

Vi vakna ganska så sent idag, vi låg å lata oss bara halva dan. Va så fint höstväder så vi gjord oss klara och gick in till stan ti Amarillo och åt. Jätte god mat å mätt blev man!


Becka vi Amarillo

Becka vi Amarillo


Blir tidig väckning imorgon fast jag har höstlov, ska få en hel del saker gjorda. Så blir väl läggdags efter en stund, så gonatt!


/sandra

Välkommen

till min blogg!

Har funderat länge på att starta en blogg, så tänkte att det kanske börjar vara dags nu.
Skall bli kul att få läsa och kolla bakåt sen och se va man gjort dag för dag, tankar och funderingar. Eller som sagt får ju se hur bra det kommer gå med uppdateringen ;)

Har iallafall höstlov hela nästa vecka, kommer bli otroligt skönt, inga direkta planer finns. Men lika bra det, så man får vila och bara ta det lungt.

/sandra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0